Виставка "Новорічна композиція"

У передчутті новорічних свят, ми завжди чекаємо чогось доброго від наступаючого Нового року. Особливо на новорічне свято чекають діти. Адже Новий рік - це казка, це чудеса, це час виконання бажань. Для малюків свято починається саме з прикрашення зеленої красуні ялинки.

Ось і в нашому садочку відбулася виставка оригінальних новорічних композицій та виробів "Новорічна композиція". Батьки з великою відповідальністю та з великим трепетом поставились до участі у цієї виставці, адже вони, як їх діти, обожнюють зимові свята і отримують від виготовлення масу задоволення та позитивних емоцій.

Готуючись до цієї зимової виставки, батьки та діти дошкільного закладу власними руками створили новорічні композиції. Вони представляли зимові букети, штучні ялинки, новорічні казкові персонажі, сніжинки. Незвичайні ялинки з мішури, паперу, серветок, ниток, прикрашені намистом, бісером, кульками, шишками та сніжинками наповнювали атмосфеу нашого закладу чарівністю та святковим настроєм. Скільки радості і гордості відчували діти від цієї виставки! Вони з цікавістю розглядали кожну композицію і розповідали по свою.

Святкові композиції вражали своєю красою, неповторністю та оригінальністю у виконанні.

Запрошуємо переглянути Новорічну виставку wym-1545908404387

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.